• SALE tot 50%
  • Gratis verzending in Nederland vanaf €50
  • Betaal achteraf met Klarna

Klachten & Garantie

Mocht je niet tevreden zijn over de producten of diensten van Macao Interiors, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice

 

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Het komt wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport. Controleer bij ontvangst altijd goed je pakket. Is een product beschadigd door transport, meld dit dan binnen 48 uur per e-mail. We bieden dan een passende oplossing aan. Heb je een gebrek ontdekt aan een product van ons? Als het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Mocht je een klacht hebben over een geleverd artikel of onze dienstverlening, dan verzoeken wij je om zo spoedig mogelijk na ontdekking van het gebrek contact op te nemen met Macao Interiors. Een ingediende klacht wordt binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst door Macao Interiors beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd nodig heeft, antwoordt Macao Interiors binnen de termijn van 14 dagen met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer je een inhoudelijke reactie kunt verwachten. Onze doelstelling is om eventuele problemen of klachten altijd in overleg met de klant en op de best mogelijke manier op te lossen.