• SALE tot 50%
  • Gratis verzending in Nederland vanaf €50
  • Betaal achteraf met Klarna

Retourneren

Je kunt producten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. Meld je retourzending online in ons retourportaal aan en doorloop alle stappen voor een optimale verwerking. Door op de onderstaande button te klikken, kom je in ons retourportaal terecht.

Retouren moeten met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in originele staat en verpakking verzonden worden. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen we kosten in rekening brengen.

Geef het pakket af bij een PostNL locatie (retourkosten hoef je daar niet te betalen, die verrekenen we na ontvangst). Bewaar het verzendbewijs dat je bij het servicepunt krijgt goed. Bevat je retourzending vloerkleden, meubels en/of potten, meld dan je retourzending via ons contactformulier. Deze retourzending wordt namelijk door onze eigen koerier opgehaald in Nederland & België. De retourzending wordt verrekend na ontvangst en verwerking. Wanneer je retour wordt geaccepteerd krijg je het aankoopbedrag minus de retourkosten binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten teruggestort. Hiervan ontvangt u per e-mail een bevestiging.

Uitgezonderd zijn producten die op maat worden gemaakt. Een product dat op maat wordt gemaakt, kan niet worden geretourneerd. Op de productpagina van een op maat gemaakte product wordt duidelijk vermeld dat deze op maat wordt gemaakt en daarom niet geretourneerd kan worden.

 

Aan retourneren zitten kosten verbonden, die na ontvangst verrekend zullen worden:

- Nederland: € 4,95

- België: € 9,95

- Overige Europese landen: € 19,95